ESKİŞEHİR / BEYLİKOVA - Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yeni mahalle İlkokul caddesi No29 BEYLİKOVA/ESKİŞEHİR
Vizyon
Paydaşlarıyla birlikte dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprüleri kuran başarılı ve örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotla çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen yükseköğretime ve hayata hazırlayan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
08:40 -16:20
KALORİFER
ADSL (8 Mbit)
Ulaşım
T.C.D.D. ile; İstasyona gitmeden önce mutlaka Trende tehir var mı telefon ederek öğreniniz, Türkiye´nin her yerinden 4448233 (cep telefonu ile ararken başına sıfıla birlikte il kodunu ekleyiniz) İlçe Servisleri ile : Otobüs terminali içinde yer alan ve ilçe otobüslerinin kalktığı küçük terminalden Özbeylikova Seyahat otobüsleri ile ilçemize ulaşılabilirsiniz. Servis saatlerini öğrenmek için 0222.2279575 nolu telefon numarasını arayınız.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Beylikova İlçe Merkezinde olup, İlçemiz İl Merkezine 76 km. mesafededir.