ESKİŞEHİR / BEYLİKOVA - Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik kendisini tanıması, bireysel stratejisini doğru belirlemesi ve bireysel stratejilerini etkili bir şekilde uygulayabilmesi için gerekli her türlü desteği sağlamak için okulumuz öğretmenleri tarafından bireysel öğrenci danışmanlığı (eğitim koçluğu) hizmeti başlamıştır.

Ock

Okulumuzun 16.01.2018 tarihinde ev sahipliği yaptığı TÜRKKIZILAYI´nın Kan Bağış Kampanyasını Sayın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin ADIYAMAN ziyaret etti. Bizleri onurlandırdığı için kendilerine teşekkür ediyoruz. Okulumuzdaki kan bağış etkinliğine katılan öğretmenlerimize, öğrencilerinmize ve ilçe halkımıza teşekkür ederiz.

Ock

" Veteriner Sağlık" dalı gönüllü öğrncilerimiz hafta sonu ilçemiz hayvan yetiştiricilerinin hayvanlarına enjeksiyon uygulaması yapanak deneyim kazandılar. İlçemiz hayvan yetiştiricilerine verdikleri destekten dolayı TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuz "Gıda Teknolojisi" alan öğrencileri tarafından Gıda İşleme Laboratuvarında çeşitli kış sebzelerinden turşu kuruldu.

Ock

"Gıda İşleme" dal öğrencileri tarafından yapılan yoğurtlar okulumuz öğretmenlerine ikram edildi.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSU ÖDÜL TÖRENİNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ FAYSAL TEŞDEMİR MADALYALARI VERİRKEN

Kas

KURUMUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI EMİNE ORDU BEYAZ BAYRAK TÖRENİNDE