ESKİŞEHİR / BEYLİKOVA - Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri; yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" kapsamında ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Okulumuz Hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı alanı, Veteriner Sağlık dalı  öğrencilerimizin ve okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla düzenlenen projemizin bu haftaki etkinliği, ´´ Hayvan Bakımı´´ olarak gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencilerinden Erkal CAN´ın evi ziyaret edilerek,yetiştiriliciğini yaptıkları hayvanların bakımı yapıldı.

Emeği geçen öğrencilerimize ve katılan öğretmenlerimize okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamlarını diliyoruz.

Mrt

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen Aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri; yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" kapsamında "Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı" alanında okuyan öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte okulun bulunduğu yakın çevredeki ailelere ziyarette bulunarak okulda öğrendikleri bilgileri sahada uygulama fırsatı buldular.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik kendisini tanıması, bireysel stratejisini doğru belirlemesi ve bireysel stratejilerini etkili bir şekilde uygulayabilmesi için gerekli her türlü desteği sağlamak için okulumuz öğretmenleri tarafından bireysel öğrenci danışmanlığı (eğitim koçluğu) hizmeti başlamıştır.

Ock

Okulumuzun 16.01.2018 tarihinde ev sahipliği yaptığı TÜRKKIZILAYI´nın Kan Bağış Kampanyasını Sayın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin ADIYAMAN ziyaret etti. Bizleri onurlandırdığı için kendilerine teşekkür ediyoruz. Okulumuzdaki kan bağış etkinliğine katılan öğretmenlerimize, öğrencilerinmize ve ilçe halkımıza teşekkür ederiz.

Ock

" Veteriner Sağlık" dalı gönüllü öğrncilerimiz hafta sonu ilçemiz hayvan yetiştiricilerinin hayvanlarına enjeksiyon uygulaması yapanak deneyim kazandılar. İlçemiz hayvan yetiştiricilerine verdikleri destekten dolayı TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuz "Gıda Teknolojisi" alan öğrencileri tarafından Gıda İşleme Laboratuvarında çeşitli kış sebzelerinden turşu kuruldu.

Ock

"Gıda İşleme" dal öğrencileri tarafından yapılan yoğurtlar okulumuz öğretmenlerine ikram edildi.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSU ÖDÜL TÖRENİNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ FAYSAL TEŞDEMİR MADALYALARI VERİRKEN

Kas

KURUMUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI EMİNE ORDU BEYAZ BAYRAK TÖRENİNDE